Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7th Sins perspolis Pool
4-3-3 A Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Rahma rent richting de bal. Jait onderschept slim de pass. Jait geeft de bal voor. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Khushkhu met een harde bal richting middenveld. Shahriar rent richting de bal. Shahriar speelt de bal door. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 1:0

8e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Shahriar verovert de bal door een tackle van achteren. Shahriar probeert naar een medespeler te passen. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran met een sublieme pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 2:0

13e minuut.
Idrissi is nu in balbezit. Idrissi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rahma de bal. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jait passt de bal zonder na te denken. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 3:0

20e minuut.
Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła kan de bal niet met de borst controleren. Mosyła passt de bal in één keer door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 4:0

23e minuut.
Shahriar speelt de bal door. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 5:0

31e minuut.
Akram passt de bal in één keer door. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait probeert naar een medespeler te passen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 6:0

35e minuut.
Dhif speelt de bal door. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait geeft een hoge lob. Ayestaran kan de bal niet met de borst controleren. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 33%, perspolis Pool 67%.
7th Sins - perspolis Pool 7:0

46e minuut.
Chouchane komt het veld opgelopen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dhif speelt de bal door. Dhif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siamiadi geeft de bal voor. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 8:0

49e minuut.
Preisinger met de inworp. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar passt de bal in één keer door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 9:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khushkhu trapt de bal weg. Dhif speelt de bal door. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel. Khushkhu bokst de bal weg.

67e minuut.
Shahriar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rahma is nu in balbezit. Bakri onderschept slim de pass. Bakri speelt de bal door. Klungelig pakt Chouchane de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 10:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayestaran controleert de bal met de borst. Ayestaran geeft een hoge lob. Fudayl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakri is nu in balbezit. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 11:0

80e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - perspolis Pool 12:0

84e minuut.
Bakri rent richting de bal. Bakri passt de bal zonder na te denken. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Jait geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chouchane de bal onder controle te krijgen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 21%, perspolis Pool 79%.
7th Sins - perspolis Pool 12:0