Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shahin Ahvaz Laziz Sarbāz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Salimpour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horta komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Fahandizh met de inworp. El-Akil rent richting de bal. Neagone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El-Akil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Akil zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kabella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Neagone heeft problemen om de bal te vangen. Klanbane met een sublieme pass. Horta rent richting de bal. Horta schiet op doel. Tizie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin Ahvaz - Laziz Sarbāz 1:0

19e minuut.
Al-Akram rent richting de bal. Talaqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaqani geeft een lange en hoge pass. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fahandizh met de inworp. El-Akil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagone. Neagone krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Talaqani rent richting de bal. Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen passt de bal met de wreef. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin Ahvaz 47%, Laziz Sarbāz 53%.
Shahin Ahvaz - Laziz Sarbāz 1:0

48e minuut.
Zarincheh speelt de bal door. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagone krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen passt de bal zonder na te denken. Horta rent richting de bal. Horta schiet op doel. Tizie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin Ahvaz - Laziz Sarbāz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin Ahvaz 50%, Laziz Sarbāz 50%.
Shahin Ahvaz - Laziz Sarbāz 2:0