Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Derakth Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani geeft een lange en hoge pass. Meshkat verovert de bal door een tackle van achteren. Mutlaq speelt de bal door. Hanzali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 1:0

9e minuut.
Habibi onderschept slim de pass. Habibi passt de bal in één keer door. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 2:0

12e minuut.
Mehani geeft een lange en hoge pass. El-Padiari kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Habibi de bal onder controle te krijgen. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli haalt uit met een fantastische trap. Yaqtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 2:1

20e minuut.
Bagheri is nu in balbezit. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet geeft een hoge lob. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tabet kopt de bal weg. Qassem Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Bagheri met een sublieme pass. Hanzali rent richting de bal. Hanzali draait met de bal, schiet en ... Kordiyeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Norouzi verovert de bal door een tackle van achteren. Norouzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Habibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qoli verovert de bal door een tackle van achteren. Qoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Derakth 39%, Zibā Tārikh 61%.
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 2:1

63e minuut.
Al-Dosari verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari passt de bal met de wreef. Al-Gherini is nu in balbezit. Qoli onderschept slim de pass. Qoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 2:2

74e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Tabet met een sublieme pass. Hanzali rent richting de bal. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Kordiyeh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 3:2

75e minuut.
Misbahi met een sublieme pass. Qoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziya. Ziya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Derakth 56%, Zibā Tārikh 44%.
Tārik Derakth - Zibā Tārikh 3:2