Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Zob Ahan Heivān ātash
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi passt de bal in één keer door. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Al-Dobieri is nu in balbezit. Vahdat verovert de bal door een tackle van achteren. Vahdat speelt de bal door. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar is nu in balbezit. Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Elabasaniri onderschept slim de pass. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap. Tuama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ramhe kopt de bal weg. Daar is Rahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouri speelt de bal door. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vahdat passt de bal zonder na te denken. Allagui rent richting de bal. Al-Dobieri rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Allagui zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vahdat is nu in balbezit. Al-Dobieri speelt de bal door. Diali geeft de bal voor. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi geeft de bal voor. Vahdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Heivān ātash 1:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Leloup de bal onder controle te krijgen. Hamdan rent richting de bal. Hamdan geeft een lange en hoge pass. Diali heeft problemen om de bal te vangen. Diali draait met de bal, schiet en ... Dalvand bokst de bal weg.

35e minuut.
Machardiegui geeft een lange en hoge pass. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri onderschept slim de pass. Elabasaniri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gerān Zob Ahan - Heivān ātash 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 40%, Heivān ātash 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Heivān ātash 1:1

71e minuut.
Sellimi met een sublieme pass. Allagui rent richting de bal. Bin-Amin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bin-Amin krijgt een gele kaart. Allagui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vahdat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Heivān ātash 2:1

73e minuut.
Klungelig pakt Elabasaniri de bal. Elabasaniri passt de bal zonder na te denken. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 58%, Heivān ātash 42%.
Gerān Zob Ahan - Heivān ātash 2:1