Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shahin FC Perspolisss
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Zahed heeft problemen om de bal te vangen. Mudakar is nu in balbezit. Mudakar speelt de bal door. Davisadr is nu in balbezit. Davisadr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Al-Gherini speelt de bal door. Zahed is nu in balbezit. Zahed speelt de bal door. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh schiet op doel. Al-Gherini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Akram is nu in balbezit. Akram geeft een hoge lob. Daar is Za`irpur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davisadr rent richting de bal. Davisadr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zahed rent richting de bal. Zahed geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rahimi de bal. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Perspolisss 1:0

34e minuut.
Kazemi passt de bal met de wreef. Zahed speelt de bal door. Ettehadieh heeft problemen om de bal te vangen. Ettehadieh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Khushkhu de bal onder controle te krijgen. Al-Gherini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Perspolisss 2:0

36e minuut.
Shahriar is nu in balbezit. Shahriar probeert naar een medespeler te passen. Davisadr rent richting de bal. Davisadr draait met de bal, schiet en ... Rahma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Perspolisss 2:1

42e minuut.
Qasem Ibn-Faisal geeft een hoge lob. Inworp. Muqimi met de inworp. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi schiet op doel. Al-Gherini bokst de bal weg.

45e minuut.
Bugarani kopt de bal weg. Muqimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram begaat een overtreding. Akram krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 48%, Perspolisss 52%.
Shahin FC - Perspolisss 2:1

55e minuut.
Kazemi kopt de bal weg. Zahed rent richting de bal. Zahed geeft de bal voor. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rahimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yassen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Davisadr rent richting de bal. Rahma verovert de bal door een tackle van achteren. Mudakar verovert de bal door een tackle van achteren. Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Davisadr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shahin FC - Perspolisss 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 49%, Perspolisss 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shahin FC - Perspolisss 2:2