Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Zob Ahan Tārik Derakth
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Al-Gherini geeft een hoge lob. Allagui is nu in balbezit. Al-Gherini begaat een overtreding. Al-Gherini krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al-Dosary trapt de bal weg van het doel. Sellimi kopt de bal weg. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bugarani rent richting de bal. Hanzali onderschept slim de pass. Hanzali met een sublieme pass. Daar is Ziya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ziya rent richting de bal. Zahedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali onderschept slim de pass. Hanzali draait met de bal, schiet en ... Tuama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Tārik Derakth 0:1

15e minuut.
Bagheri rent richting de bal. Bagheri speelt de bal door. Ziya is nu in balbezit. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali draait met de bal, schiet en ... Tuama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali schiet op doel. Homayoun kopt de bal weg. Latfayak met een sublieme pass. Homayoun heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Tabet met de inworp. Sellimi rent richting de bal. Met opzet legt Ziya zijn tegenspeler op de grond. Ziya krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tabet heeft problemen om de bal te vangen. Tabet geeft de bal voor. Bagheri kopt de bal weg. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 48%, Tārik Derakth 52%.
Gerān Zob Ahan - Tārik Derakth 0:1

50e minuut.
Rahma rent richting de bal. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma verovert de bal door een tackle van achteren. Ziya verovert de bal door een tackle van achteren. Ziya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zahedi rent richting de bal. Bagheri verovert de bal door een tackle van achteren. Bagheri met een sublieme pass. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Meshkat geeft de bal voor. Tabet is nu in balbezit. Tabet speelt de bal door. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Tārik Derakth 0:2

65e minuut.
Klungelig pakt Tabet de bal. Vahdat rent richting de bal. Vahdat passt de bal zonder na te denken. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 49%, Tārik Derakth 51%.
Gerān Zob Ahan - Tārik Derakth 0:2