Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shahin FC Esteghlal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Adjoulnaja rent richting de bal. Mhadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhadmi met een sublieme pass. Ettehadieh is nu in balbezit. Ettehadieh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Fekih de bal. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen passt de bal in één keer door. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Esteghlal 0:1

16e minuut.
Haqiqatju rent richting de bal. Zahed onderschept slim de pass. Zahed passt de bal met de wreef. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Al-Juniy geeft een lange en hoge pass. Haqiqatju is nu in balbezit. Haqiqatju speelt de bal door. Debelle is nu in balbezit. Debelle draait met de bal, schiet en ... Bouzaiemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Esteghlal 0:2

27e minuut.
Bugarani passt de bal in één keer door. Adjoulnaja heeft problemen om de bal te vangen. Adjoulnaja met een sublieme pass. Debelle rent richting de bal. Debelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pahlavi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muqimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rahma geeft een lange en hoge pass. Muqimi rent richting de bal. Muqimi probeert naar een medespeler te passen. Debelle is nu in balbezit. Debelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Esteghlal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 52%, Esteghlal 48%.
Shahin FC - Esteghlal 0:3

47e minuut.
Kazemi geeft een lange en hoge pass. Pahlavi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Er-Rihani rent richting de bal. Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Bugarani speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Esteghlal 1:3

49e minuut.
Haqiqatju bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haqiqatju. Haqiqatju krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Naqid onderschept slim de pass. Naqid geeft een lange en hoge pass. Za`irpur heeft problemen om de bal te vangen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Naqid is nu in balbezit. Naqid geeft een hoge lob. Fekih heeft problemen om de bal te vangen. Debelle is nu in balbezit. Debelle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bugarani is nu in balbezit. Zahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zahed roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zahed kan niet meer verder spelen. Amouzegar komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Amouzegar rent richting de bal. Haqiqatju onderschept slim de pass. Haqiqatju met een sublieme pass. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Esteghlal 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 55%, Esteghlal 45%.
Shahin FC - Esteghlal 1:4