Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSH FC Kermanshah
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


26e minuut.
Nasiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mahmudnizhad de bal. Mahmudnizhad geeft de bal voor. Ettehadieh is nu in balbezit. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSH FC - Kermanshah 0:1

38e minuut.
Yaqtin passt de bal met de wreef. Baraheri is nu in balbezit. Baraheri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estilidaei de bal. Estilidaei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Muqimi passt de bal met de wreef. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqtin maakt een afschuwelijke overtreding. Yaqtin krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bakhtavar verovert de bal door een tackle van achteren. Alami rent richting de bal. Bakhtavar begaat een overtreding. Bakhtavar krijgt een gele kaart. Alami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alami met een snel genomen vrije trap. Mahmudnizhad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudnizhad geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BSH FC - Kermanshah 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSH FC 58%, Kermanshah 42%.
BSH FC - Kermanshah 0:2

47e minuut.
Yaqtin heeft problemen om de bal te vangen. Alami rent richting de bal. Yaqtin verovert de bal door een tackle van achteren. Ettehadieh met een sublieme pass. Baraheri speelt de bal door. Fahradi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid passt de bal zonder na te denken. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... Mu`ini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSH FC - Kermanshah 0:3

58e minuut.
Shadi Fahmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eudeline met de inworp. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Al-Makajid is nu in balbezit. Yaqtin verovert de bal door een tackle van achteren. Alami begaat een overtreding. Alami krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nasiri kopt de bal weg. Hami heeft problemen om de bal te vangen. Hami geeft een hoge lob. Muqimi rent richting de bal. Muqimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSH FC - Kermanshah 1:3

75e minuut.
Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami passt de bal zonder na te denken. Hami rent richting de bal. Al-Makajid verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Makajid schiet op doel. Mu`ini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Eudeline met een snelle inworp. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid passt de bal met de wreef. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ettehadieh geeft een hoge lob. Eudeline rent richting de bal. Eudeline geeft een lange en hoge pass. Alami rent richting de bal. Alami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSH FC 53%, Kermanshah 47%.
BSH FC - Kermanshah 1:3