Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Princes of Persia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Bakhtiar rent richting de bal. Bakhtiar passt de bal zonder na te denken. Jomaou rent richting de bal. Jomaou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abelzada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dulabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakhtiar rent richting de bal. Bakhtiar geeft de bal voor. Yazdanyar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Javadi rent richting de bal. Javadi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ebtehaj de bal. Javadi probeert naar een medespeler te passen. Ebtehaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj draait met de bal, schiet en ... Pashazadeh kan de bal niet met de borst controleren. Rabani verovert de bal door een tackle van achteren. Rabani schiet op doel. Akhlaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bakhtiar schiet op doel. Nefteziri kopt de bal weg. Jomaou is nu in balbezit. Jomaou schiet op doel. Nefteziri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mahdavi-Kia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahdavi-Kia geeft een hoge lob. Rabani is nu in balbezit. Rabani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Rabani de bal. Limbuwala onderschept slim de pass. Limbuwala met een sublieme pass. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ebtehaj onderschept slim de pass. Ebtehaj probeert naar een medespeler te passen. Rabani rent richting de bal. Rabani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek passt de bal in één keer door. Abelzada rent richting de bal. Jomaou onderschept slim de pass. Jomaou haalt uit met een fantastische trap. Yazdanyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jomaou rent richting de bal. Jomaou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix 48%, Princes of Persia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix - Princes of Persia 0:0

58e minuut.
Limbuwala met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Jomaou rent richting de bal. Jomaou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - Princes of Persia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix 35%, Princes of Persia 65%.
Phoenix - Princes of Persia 0:1