Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esteghlal Perspolisss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Yassen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ait Lahcen met de inworp. Haqiqatju is nu in balbezit. Haqiqatju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudakar rent richting de bal. Mudakar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Keshuapad is nu in balbezit. Naqid begaat een overtreding. Keshuapad raakt geblesseerd tijdens het duel. Shahriar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davisadr maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Keshuapad geeft de bal voor. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi speelt de bal door. Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Davisadr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Davisadr geeft de bal voor. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fehik zijn tegenspeler op de grond. Fehik krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mudakar kopt de bal weg. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Juniy. Al-Juniy krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Mudakar rent richting de bal. Mudakar speelt de bal door. Davisadr rent richting de bal. Davisadr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteghlal 56%, Perspolisss 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esteghlal - Perspolisss 0:0

48e minuut.
Akram geeft de bal voor. Bugarani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pahlavi de bal. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Keshuapad passt de bal zonder na te denken. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqiqatju met een sublieme pass. Najafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najafi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Al-Gherini met een harde bal richting middenveld. Keshuapad kopt de bal weg. Shahriar rent richting de bal. Haqiqatju onderschept slim de pass. Haqiqatju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen speelt de bal door. Yassen rent richting de bal. Najafi rent richting de bal. Najafi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Khushkhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteghlal - Perspolisss 1:0

75e minuut.
Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja geeft de bal voor. Yassen is nu in balbezit. Najafi onderschept slim de pass. Najafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteghlal - Perspolisss 2:0

78e minuut.
Shahriar geeft een lange en hoge pass. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Davisadr rent richting de bal. Davisadr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Khushkhu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naqid met een snelle inworp. Haqiqatju is nu in balbezit. Haqiqatju haalt uit met een fantastische trap. Al-Gherini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Keshuapad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naqid met een snelle inworp. Haqiqatju rent richting de bal. Haqiqatju geeft een lange en hoge pass. Al-Gherini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteghlal 43%, Perspolisss 57%.
Esteghlal - Perspolisss 2:0