Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heivān ātash Kermanshah
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
El Khalifa kopt de bal weg. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri passt de bal in één keer door. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ettayamar onderschept slim de pass. Ettayamar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salim de bal. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Alami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar rent richting de bal. Ettayamar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Kermanshah 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 63%, Kermanshah 37%.
Heivān ātash - Kermanshah 1:0

52e minuut.
Bin-Amin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahmudnizhad met een snelle inworp. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ettehadieh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al-Makajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa is nu in balbezit. Al-Makajid rent richting de bal. Al-Makajid draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Qoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salim. Qoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Qoli met een snel genomen vrije trap. Nasiri heeft problemen om de bal te vangen. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap. Falken probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Kermanshah 2:0

67e minuut.
Qoli speelt de bal door. Daar is Idrissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap. Fahradi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hamdan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eudeline met een snelle inworp. Al-Makajid rent richting de bal. Al-Makajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 60%, Kermanshah 40%.
Heivān ātash - Kermanshah 2:0