Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Zob Ahan Charmsazi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammani geeft de bal voor. Latfayak rent richting de bal. Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shahriar controleert de bal met de borst. Zahedi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahriar. Shahriar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rawhani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurajah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahdat rent richting de bal. Vahdat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 44%, Charmsazi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Charmsazi 0:0

50e minuut.
Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi schiet op doel. Salim Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rawhani met een sublieme pass. Hammani rent richting de bal. Vahdat begaat een overtreding. Vahdat krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani verovert de bal door een tackle van achteren. Rawhani probeert naar een medespeler te passen. Diali is nu in balbezit. Diali schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 42%, Charmsazi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Charmsazi 0:0