Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Tārik Aroosak
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Abelzada bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelzada geeft een lange en hoge pass. Shirazi rent richting de bal. Khashshab rent richting de bal. Khashshab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bejaoumi probeert de bal aan de voet te houden. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Najafi rent richting de bal. Najafi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - Tārik Aroosak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix 50%, Tārik Aroosak 50%.
Phoenix - Tārik Aroosak 0:1

46e minuut.
Lahcen met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Izadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izadi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chouchane met een snelle inworp. Lahcen rent richting de bal. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Mahdavi-Kia geeft de bal voor. Qassem Yousef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenix - Tārik Aroosak 1:1

63e minuut.
Rubeen kopt de bal weg. Lounes rent richting de bal. Lounes geeft een hoge lob. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane geeft de bal voor. Qassem Yousef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabani is nu in balbezit. Rabani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ben Slimane passt de bal zonder na te denken. Daar is Shirazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubeen draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Er-Rai neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Shirazi rent richting de bal. Shirazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - Tārik Aroosak 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubeen met een snelle inworp. Izadi speelt de bal door. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mahdavi-Kia rent richting de bal. Shirazi rent richting de bal. Met opzet legt Mahdavi-Kia zijn tegenspeler op de grond. Mahdavi-Kia krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yazdanyar trapt de bal weg van het doel. Tiabi is nu in balbezit. Mahdavi-Kia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mahdavi-Kia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tiabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiabi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abelzada rent richting de bal. Najafi verovert de bal door een tackle van achteren. Najafi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix - Tārik Aroosak 1:3

88e minuut.
Shirazi met de inworp. Tiabi rent richting de bal. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Najafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najafi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix 62%, Tārik Aroosak 38%.
Phoenix - Tārik Aroosak 1:3