Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolisss Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Keshuapad geeft een lange en hoge pass. Shahriar rent richting de bal. Misbahi verovert de bal door een tackle van achteren. Qoli is nu in balbezit. Qoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Misbahi is nu in balbezit. Misbahi geeft een lange en hoge pass. Khushkhu heeft problemen om de bal te vangen. Qoli rent richting de bal. Qoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari is nu in balbezit. M`Hadhebi maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Dosari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al-Dosari kan niet meer verder spelen. M`Hadhebi geeft de bal voor. Qassem Yousef komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolisss 52%, Zibā Tārikh 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolisss - Zibā Tārikh 0:0

54e minuut.
Hurajah is nu in balbezit. Majidi onderschept slim de pass. Majidi passt de bal in één keer door. Davisadr is nu in balbezit. Davisadr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Davisadr is nu in balbezit. Qassem Yousef verovert de bal door een tackle van achteren. Qassem Yousef met een sublieme pass. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hurajah is nu in balbezit. Akram onderschept slim de pass. Naqid rent richting de bal. Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Akram geeft een hoge lob. Paal!

71e minuut.
Mehani geeft een hoge lob. Shahriar rent richting de bal. Qassem Yousef is nu in balbezit. Shahriar verovert de bal door een tackle van achteren. Shahriar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Qassem Yousef is nu in balbezit. Majidi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norouzi. Norouzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolisss 45%, Zibā Tārikh 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolisss - Zibā Tārikh 0:0