Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darklord Quhistan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Fatemi de bal. Alami verovert de bal door een tackle van achteren. Alami met een sublieme pass. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Suleiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal in één keer door. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Khomeini de bal. Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb probeert naar een medespeler te passen. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ammini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - Quhistan 1:0

37e minuut.
Dastghayb speelt de bal door. Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammadi onderschept slim de pass. Muhammadi schiet op doel. Eudeline probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - Quhistan 2:0

42e minuut.
Inworp. Alami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman geeft de bal voor. Lahcen kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb speelt de bal door. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - Quhistan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 61%, Quhistan 39%.
Darklord - Quhistan 3:0

61e minuut.
Hadden is nu in balbezit. Hadden geeft een lange en hoge pass. Suleiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb haalt uit met een fantastische trap. Eudeline verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dastghayb passt de bal in één keer door. Khashshab rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suleiman. Suleiman krijgt een gele kaart.

69e minuut.
M`Hadhebi kopt de bal weg. Dastghayb is nu in balbezit. Hurajah begaat een overtreding. Hurajah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 49%, Quhistan 51%.
Darklord - Quhistan 3:0