Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tāzeh Heivān ES Barf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tuama speelt de bal door. Daar is Juma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atocha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atocha krijgt een gele kaart. Juma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Juma kan niet meer verder spelen. Benhaim komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Bolgofiani kopt de bal weg. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha draait met de bal, schiet en ... Nakisa rent richting de bal. Nakisa schiet op doel. De bal raakt de paal. Khoury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nakisa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nakisa neemt de hoekschop. Klungelig pakt Abdelhamid de bal. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mahdavi-Kia kopt de bal weg. Tuama is nu in balbezit. Tuama probeert naar een medespeler te passen. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thabet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mhadmi probeert naar een medespeler te passen. Abdelhamid met een sublieme pass. Klungelig pakt Titsi de bal. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tāzeh Heivān - ES Barf 0:1

28e minuut.
Adjoulnaja geeft de bal voor. Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Atocha is nu in balbezit. Daar is Bolgofiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Thagafi met een sublieme pass. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama passt de bal in één keer door. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Atocha kan de bal niet met de borst controleren. Tuama rent richting de bal. Tuama passt de bal zonder na te denken. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tāzeh Heivān 53%, ES Barf 47%.
Tāzeh Heivān - ES Barf 0:1

46e minuut.
Nakisa rent richting de bal. Adjoulnaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakisa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaleel Hajjaji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tāzeh Heivān - ES Barf 0:2

81e minuut.
Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. Nakisa probeert naar een medespeler te passen. Abdelhamid speelt de bal door. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani schiet op doel. Khoury bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tāzeh Heivān 71%, ES Barf 29%.
Tāzeh Heivān - ES Barf 0:2