Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hagmatana Fc Sepahan Sang
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Daar is Rawhani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rawhani met de inworp. Ansari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansari passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Limbuwala rent richting de bal. El-Jurowani is nu in balbezit. Limbuwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbuwala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagmatana Fc - Sepahan Sang 1:0

37e minuut.
Limbuwala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rawhani met een snelle inworp. Ansari is nu in balbezit. Ansari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dieli trapt de bal weg van het doel. Talaqani kopt de bal weg. Abelzada probeert naar een medespeler te passen. Limbuwala rent richting de bal. Limbuwala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nafti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dalvand met de inworp. Klungelig pakt Ansari de bal. Ansari geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagmatana Fc 57%, Sepahan Sang 43%.
Hagmatana Fc - Sepahan Sang 1:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dieli trapt de bal weg. Asgari kopt de bal weg. Daar is Majidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majidi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dieli bokst de bal weg.

57e minuut.
Dalvand is nu in balbezit. Dalvand geeft een hoge lob. El-Padiari controleert de bal met de borst. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait passt de bal zonder na te denken. Limbuwala rent richting de bal. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Limbuwala bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani is nu in balbezit. Talaqani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Talaqani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Rawhani verovert de bal door een tackle van achteren. Rawhani geeft een hoge lob. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hagmatana Fc - Sepahan Sang 1:1

77e minuut.
Abelzada passt de bal met de wreef. Rozin rent richting de bal. Rozin probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Asgari rent richting de bal. Asgari met een sublieme pass. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansari rent richting de bal. Ansari schiet op doel. Dieli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagmatana Fc 49%, Sepahan Sang 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hagmatana Fc - Sepahan Sang 1:1