Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darklord ES Barf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Atocha rent richting de bal. Atocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolgofiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - ES Barf 0:1

12e minuut.
Mhadmi geeft een hoge lob. Marzaoubi controleert de bal met de borst. Bolgofiani is nu in balbezit. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - ES Barf 0:2

20e minuut.
Fatemi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mhadmi de bal. Mhadmi probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nafti is nu in balbezit. M`Hadhebi onderschept slim de pass. M`Hadhebi passt de bal in één keer door. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham haalt uit met een fantastische trap. Thabet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Khamenei kopt de bal weg. M`Hadhebi is nu in balbezit. Nafti verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mhadmi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fatemi met een snelle inworp. Haytham is nu in balbezit. Haytham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thabet bokst de bal weg.

44e minuut.
Mhadmi is nu in balbezit. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi passt de bal met de wreef. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 53%, ES Barf 47%.
Darklord - ES Barf 0:2

51e minuut.
Radji geeft de bal voor. Inworp. Khashshab met een snelle inworp. Khamenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamenei geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fatemi probeert naar een medespeler te passen. Khamenei is nu in balbezit. Khamenei met een sublieme pass. Muhammadi heeft problemen om de bal te vangen. Muhammadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - ES Barf 1:2

66e minuut.
Mhadmi passt de bal in één keer door. Marzaoubi geeft de bal voor. Fuhrabi is nu in balbezit. Muhammadi onderschept slim de pass. Muhammadi probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bolgofiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atocha rent richting de bal. Khashshab verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani schiet op doel. Adjoulnaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Khashshab is nu in balbezit. Bolgofiani onderschept slim de pass. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Darklord - ES Barf 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darklord 58%, ES Barf 42%.
Darklord - ES Barf 1:3