Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash ātash Del-farib Anghosht
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Mahmudnizhad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zitoumi met een snelle inworp. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Khadim passt de bal met de wreef. Reyahni is nu in balbezit. Zitoumi begaat een overtreding. Zitoumi krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Khanlary geeft de bal voor. Minavand probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khanlary geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sellimi kopt de bal weg. Reyahni is nu in balbezit. Mu`ini onderschept slim de pass. Mu`ini haalt uit met een fantastische trap. Mahmudnizhad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 54%, Del-farib Anghosht 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash ātash - Del-farib Anghosht 0:0

55e minuut.
Mahmudnizhad speelt de bal door. Daar is Asgari alam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asgari alam probeert naar een medespeler te passen. Riafa heeft problemen om de bal te vangen. Riafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Minavand passt de bal met de wreef. Mu`ini rent richting de bal. Dihmubidi rent richting de bal. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Mahmudnizhad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mahmudnizhad met een sublieme pass. Khadim kopt de bal weg. Rifa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`ini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 67%, Del-farib Anghosht 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash ātash - Del-farib Anghosht 0:0