Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepahan Bāzoo-hāye Ghamgin Sang
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Al Nasshar heeft problemen om de bal te vangen. Amuzgar rent richting de bal. Al Nasshar onderschept slim de pass. Daar is Aby-Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aby-Hana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:1

11e minuut.
Muqimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talavi komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafaq onderschept slim de pass. Shafaq speelt de bal door. Mustafa rent richting de bal. Mustafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Amuzgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar is nu in balbezit. Shafaq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shafaq krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aby-Hana rent richting de bal. Amuzgar onderschept slim de pass. Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Bāzoo-hāye 63%, Ghamgin Sang 37%.
Sepahan Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:1

58e minuut.
Norouzi is nu in balbezit. Amuzgar rent richting de bal. Amuzgar speelt de bal door. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Akhlaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Al Nasshar passt de bal in één keer door. Shafaq rent richting de bal. Shafaq passt de bal met de wreef. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nezam verovert de bal door een tackle van achteren. Nezam speelt de bal door. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Haj-Amal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Bāzoo-hāye 53%, Ghamgin Sang 47%.
Sepahan Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:1