Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behtar Bāzoo-hāye Ghamgin Sang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Sabbah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaleel Hajjaji met een snelle inworp. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:1

17e minuut.
Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis onderschept slim de pass. Ruis met een sublieme pass. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Shafaq heeft problemen om de bal te vangen. Shafaq passt de bal in één keer door. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:2

22e minuut.
Ruis verovert de bal door een tackle van achteren. Ruis probeert naar een medespeler te passen. Musavi probeert naar een medespeler te passen. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bejaoumi is nu in balbezit. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana passt de bal met de wreef. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Bāzoo-hāye 52%, Ghamgin Sang 48%.
Behtar Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:2

50e minuut.
Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi probeert naar een medespeler te passen. Abdulla heeft problemen om de bal te vangen. Shafaq verovert de bal door een tackle van achteren. Shafaq haalt uit met een fantastische trap. Kaleel Hajjaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Khuzayn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aby-Hana verovert de bal door een tackle van achteren. Aby-Hana passt de bal in één keer door. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
El-Chamadi is nu in balbezit. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Ruis onderschept slim de pass. Ruis schiet op doel. Akhlaqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Haj-Amal met een harde bal richting middenveld. Aby-Hana kopt de bal weg. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Khuzayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana is nu in balbezit. Al Nasshar is nu in balbezit. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Norouzi probeert naar een medespeler te passen. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar passt de bal met de wreef. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana onderschept slim de pass. Aby-Hana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Bāzoo-hāye 60%, Ghamgin Sang 40%.
Behtar Bāzoo-hāye - Ghamgin Sang 0:2