Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siah Gonāh Ghamgin Parvāneh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Awji onderschept slim de pass. Awji probeert naar een medespeler te passen. El Habend Foqui kan de bal niet met de borst controleren. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt El Habend Foqui de bal. Awji rent richting de bal. Awji geeft een lange en hoge pass. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 1:0

13e minuut.
El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi passt de bal zonder na te denken. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri schiet op doel. Daei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 2:0

22e minuut.
El Makhloufi rent richting de bal. Kalabane rent richting de bal. El Makhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. El Makhloufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 2:1

24e minuut.
El Habend Foqui passt de bal met de wreef. Asgapur rent richting de bal. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgapur verovert de bal door een tackle van achteren. Asgapur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 2:2

31e minuut.
Awji is nu in balbezit. El Makhloufi is nu in balbezit. Awji onderschept slim de pass. Asgapur verovert de bal door een tackle van achteren. Asgapur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zitoumi passt de bal in één keer door. Asgapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani rent richting de bal. Asgapur verovert de bal door een tackle van achteren. Asgapur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is El Makhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiqi passt de bal met de wreef. Asgapur is nu in balbezit. Asgapur schiet op doel. Hammadou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gonāh 54%, Ghamgin Parvāneh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 2:2

49e minuut.
Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Asgapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgapur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sadiqi kopt de bal weg. Khandil bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi draait met de bal, schiet en ... Asgapur maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Doeltrap. Hammadou trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sadiqi de bal. Shafaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafaq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Awji speelt de bal door. Sadiqi met een sublieme pass. Khandil heeft problemen om de bal te vangen. Asgapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgapur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gonāh 59%, Ghamgin Parvāneh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Gonāh - Ghamgin Parvāneh 2:2