Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bāstān āhang-hāye Avval Doshman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Fahradi rent richting de bal. Fahradi met een sublieme pass. Klungelig pakt Liib de bal. Asgapur verovert de bal door een tackle van achteren. Asgapur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Malle rent richting de bal. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bāstān āhang-hāye - Avval Doshman 0:1

43e minuut.
Dastghayb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malle krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Atamari rent richting de bal. Keren rent richting de bal. Keren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ansari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansari haalt uit met een fantastische trap. Akhlaqi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bāstān āhang-hāye 48%, Avval Doshman 52%.
Bāstān āhang-hāye - Avval Doshman 0:1

54e minuut.
Fahradi geeft een lange en hoge pass. Daar is Na`imi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansari onderschept slim de pass. Malle is nu in balbezit. Malle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Malle is nu in balbezit. Ghiassy speelt de bal door. Na`imi is nu in balbezit. Ansari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Malle is nu in balbezit. Malle passt de bal zonder na te denken. Bihmardi is nu in balbezit. Ansari is nu in balbezit. Ansari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akhlaqi probeert naar een medespeler te passen. Fahradi kopt de bal weg. Malle is nu in balbezit. Malle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
M`Hadhebi passt de bal met de wreef. Liib is nu in balbezit. Asgapur onderschept slim de pass. AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bāstān āhang-hāye - Avval Doshman 1:1

78e minuut.
Asgapur bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki rent richting de bal. Asgapur rent richting de bal. AL-Sherki bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bāstān āhang-hāye - Avval Doshman 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bāstān āhang-hāye 47%, Avval Doshman 53%.
Bāstān āhang-hāye - Avval Doshman 2:1