Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabok Māhi Dorost Oqāb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ben Slimane trapt de bal weg. Musavi kopt de bal weg. Dalvand rent richting de bal. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel schiet op doel. Ben Slimane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 0:1

13e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Tamir rent richting de bal. Tamir passt de bal in één keer door. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Musavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 52%, Dorost Oqāb 48%.
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 0:1

49e minuut.
Musavi is nu in balbezit. Boumijel onderschept slim de pass. Boumijel met een sublieme pass. Klungelig pakt Amini de bal. Amini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 1:1

56e minuut.
Amini rent richting de bal. Sotoudeh rent richting de bal. Tamir is nu in balbezit. Amini is nu in balbezit. Amini draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji bokst de bal weg.

62e minuut.
Tamir heeft problemen om de bal te vangen. Tamir passt de bal met de wreef. Boumijel is nu in balbezit. Tamir rent richting de bal. Tamir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 2:1

69e minuut.
Amini is nu in balbezit. Sotoudeh onderschept slim de pass. Tamir rent richting de bal. Amini is nu in balbezit. Amini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Amini is nu in balbezit. Sotoudeh rent richting de bal. Amini verovert de bal door een tackle van achteren. Amini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Latfayah probeert naar een medespeler te passen. Amini is nu in balbezit. Hoveyda rent richting de bal. Amini onderschept slim de pass. Amini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 37%, Dorost Oqāb 63%.
Sabok Māhi - Dorost Oqāb 3:1