Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rang Setāreh PERSPOLISfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Juma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al-Quarani komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Azizi verovert de bal door een tackle van achteren. Azizi met een sublieme pass. Mihdizadih rent richting de bal. Mkadmi onderschept slim de pass. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rang Setāreh - PERSPOLISfc 0:1

21e minuut.
Azizi is nu in balbezit. Azizi geeft een lange en hoge pass. Hami speelt de bal door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Attayer is nu in balbezit. Al-Quarani verovert de bal door een tackle van achteren. Muqimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nefteziri kopt de bal weg. Hami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hami passt de bal in één keer door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani schiet op doel. Dalvand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Setāreh 65%, PERSPOLISfc 35%.
Rang Setāreh - PERSPOLISfc 0:1

46e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Nefteziri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mkadmi. Mkadmi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Falken passt de bal met de wreef. Muqimi rent richting de bal. Muqimi met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Falken probeert de bal aan de voet te houden. Hami is nu in balbezit. Hami probeert naar een medespeler te passen. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani draait met de bal, schiet en ... Dalvand bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rang Setāreh - PERSPOLISfc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Setāreh 44%, PERSPOLISfc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rang Setāreh - PERSPOLISfc 1:1