Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSPOLISfc Rang Setāreh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Juma de bal. Juma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Attayer is nu in balbezit. Hami onderschept slim de pass. Juma is nu in balbezit. Juma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Figlis kan de bal niet met de borst controleren. Ghadbhum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hami. Hami krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Asma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hami de bal. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Rang Setāreh 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 46%, Rang Setāreh 54%.
PERSPOLISfc - Rang Setāreh 1:0

46e minuut.
Hami speelt de bal door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi maakt een afschuwelijke overtreding. Muqimi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Muqimi onderschept slim de pass. Muqimi passt de bal met de wreef. Shaariff met een sublieme pass. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hami is nu in balbezit. Hami speelt de bal door. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma draait met de bal, schiet en ... Hathazari probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer met een sublieme pass. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Rang Setāreh 2:0

75e minuut.
Sumech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumech geeft een hoge lob. Inworp. Falken met de inworp. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Al-Quarani geeft de bal voor. Muqimi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Asma de bal onder controle te krijgen. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Rang Setāreh 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 45%, Rang Setāreh 55%.
PERSPOLISfc - Rang Setāreh 3:0