Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Mār Gerān Rāh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Hurajah de bal. Rifa rent richting de bal. Met opzet legt Ghadbhum zijn tegenspeler op de grond. Ghadbhum krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif passt de bal zonder na te denken. Za`irpur rent richting de bal. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ibn-Latif passt de bal met de wreef. Izadi rent richting de bal. Izadi geeft de bal voor. Hurajah is nu in balbezit. Hurajah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
El-Talib passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah onderschept slim de pass. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ES Mār - Gerān Rāh 1:0

18e minuut.
Haytham geeft een lange en hoge pass. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurajah krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Fahradi trapt de bal weg van het doel. Al-Malik kopt de bal weg. Haytham rent richting de bal. Rahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Rahimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Mār 58%, Gerān Rāh 42%.
ES Mār - Gerān Rāh 1:0

68e minuut.
Za`irpur kopt de bal weg. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Askari krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kazemi heeft problemen om de bal te vangen. Kazemi passt de bal met de wreef. Rahimi rent richting de bal. Rahimi haalt uit met een fantastische trap. Hisami probeert de bal aan de voet te houden. Fahradi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Yaqtin rent richting de bal. Rifa onderschept slim de pass. Rifa probeert naar een medespeler te passen. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fahradi met een harde bal richting middenveld. Rifa kopt de bal weg. Daar is Rahimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Mār 51%, Gerān Rāh 49%.
ES Mār - Gerān Rāh 1:0