Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siah Gonāh Kohneh Daryā
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Ansari heeft problemen om de bal te vangen. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`ini rent richting de bal. Nefteziri verovert de bal door een tackle van achteren. Nefteziri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abdeli Osmani is nu in balbezit. Obeid verovert de bal door een tackle van achteren. Obeid met een sublieme pass. Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`ini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baya maakt een snoekduik en kopt de bal. Hammadou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Gonāh - Kohneh Daryā 0:1

27e minuut.
Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar speelt de bal door. Klungelig pakt Boussaid de bal. Baya rent richting de bal. Baya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Khandil met een sublieme pass. Abdeli Osmani heeft problemen om de bal te vangen. Amuzgar rent richting de bal. Amuzgar haalt uit met een fantastische trap. Boussaid heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gonāh 57%, Kohneh Daryā 43%.
Siah Gonāh - Kohneh Daryā 0:1

54e minuut.
Kanzani passt de bal met de wreef. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar schiet op doel. Hammadou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Tebet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fuhrabi de bal onder controle te krijgen. Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane geeft een hoge lob. Inworp. Tebet met een snelle inworp. Amuzgar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Gonāh 61%, Kohneh Daryā 39%.
Siah Gonāh - Kohneh Daryā 0:1