Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabok Māhi Avval Doshman
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Fahradi kan de bal niet met de borst controleren. Tamir met een sublieme pass. Allagui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Liib rent richting de bal. Tamir onderschept slim de pass. Tamir passt de bal met de wreef. Amini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
El-Koraad geeft een lange en hoge pass. Tazariani heeft problemen om de bal te vangen. Tazariani probeert naar een medespeler te passen. Ansari is nu in balbezit. Ansari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Talaqani geeft de bal voor. Inworp. Keren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kassem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latfayah met de inworp. Tamir rent richting de bal. Tamir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Liib is nu in balbezit. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqiqat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haqiqat krijgt een gele kaart. Malle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malle kan niet meer verder spelen. Akram komt het veld opgelopen. Liib met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Avval Doshman 0:1

44e minuut.
Latfayah probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Vafa`i met de inworp. Keren kan de bal niet met de borst controleren. Keren geeft de bal voor. Ben Slimane bokst de bal weg. Azaiez heeft problemen om de bal te vangen. Ansari is nu in balbezit. Ansari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Avval Doshman 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 61%, Avval Doshman 39%.
Sabok Māhi - Avval Doshman 0:2

48e minuut.
Amini rent richting de bal. Amini haalt uit met een fantastische trap. Lahcen kopt de bal weg. Amini is nu in balbezit. Amini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Asma probeert naar een medespeler te passen. Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib passt de bal in één keer door. Akram rent richting de bal. Akram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Haqiqat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denden komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Denden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al-Dosary komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Liib met een sublieme pass. Asma is nu in balbezit. Ansari onderschept slim de pass. Ansari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Avval Doshman 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 56%, Avval Doshman 44%.
Sabok Māhi - Avval Doshman 0:3