Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rang Setāreh Gerān Rāh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
El-Talib passt de bal zonder na te denken. Sumech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghadbhum. Ghadbhum krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Figlis met een sublieme pass. Al-Malik probeert naar een medespeler te passen. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Hami rent richting de bal. Hami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yaqtin onderschept slim de pass. Yaqtin geeft een lange en hoge pass. Mihdizadih probeert de bal met de borst te controleren. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Al-Quarani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Hami verovert de bal door een tackle van achteren. Hami draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Anvari rent richting de bal. Rahimi onderschept slim de pass. Rahimi passt de bal in één keer door. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Anvari is nu in balbezit. Rahimi rent richting de bal. Rahimi passt de bal in één keer door. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mihdizadih speelt de bal door. Asma heeft problemen om de bal te vangen. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Setāreh 49%, Gerān Rāh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rang Setāreh - Gerān Rāh 0:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izadi trapt de bal weg. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi onderschept slim de pass. Rahimi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
El-Talib geeft een hoge lob. Benabderrazik kopt de bal weg. Asma heeft problemen om de bal te vangen. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ... Moullai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik probeert naar een medespeler te passen. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi geeft een hoge lob. Moullai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rang Setāreh 42%, Gerān Rāh 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rang Setāreh - Gerān Rāh 0:0