Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Rāh Dorost Oqāb
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Dalvand passt de bal in één keer door. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh passt de bal in één keer door. Boumijel rent richting de bal. Boumijel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Shahriar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi probeert naar een medespeler te passen. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Muhammadi kopt de bal weg. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yaqtin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yaqtin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yaqtin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Al-Malik geeft de bal voor. Inworp. Zarincheh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Dalvand de bal onder controle te krijgen. El-Talib rent richting de bal. Dalvand onderschept slim de pass. Dalvand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Dorost Oqāb 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 52%, Dorost Oqāb 48%.
Gerān Rāh - Dorost Oqāb 0:1

55e minuut.
Tabet trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shahriar met de inworp. Zarincheh is nu in balbezit. Zarincheh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
El-Talib probeert naar een medespeler te passen. Al Nasshar rent richting de bal. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 42%, Dorost Oqāb 58%.
Gerān Rāh - Dorost Oqāb 0:1