Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSPOLISfc Ghamgin Setāreh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mkadmi passt de bal zonder na te denken. Attayer controleert de bal met de borst. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shirazi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Khomeini geeft een lange en hoge pass. Muqimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Muqimi de bal. Gaffari rent richting de bal. Gaffari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Shaariff met een sublieme pass. Muqimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Askari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Askari krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Muqimi passt de bal zonder na te denken. Azizi rent richting de bal. Fekhma begaat een overtreding. Fekhma krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rouzijak geeft een hoge lob. Inworp. Shaariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azizi rent richting de bal. Azizi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tazi kopt de bal weg. Muqimi probeert de bal aan de voet te houden. Salim Mustafa speelt de bal door. Mkadmi heeft problemen om de bal te vangen. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Tazi de bal. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi maakt een afschuwelijke overtreding. Tazi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari geeft een lange en hoge pass. Muqimi geeft een hoge lob. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 33%, Ghamgin Setāreh 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PERSPOLISfc - Ghamgin Setāreh 0:0

63e minuut.
Lojanazi rent richting de bal. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi schiet op doel. Dalvand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Azizi is nu in balbezit. Fekhma onderschept slim de pass. Fekhma met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Muqimi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salim Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizi geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Ghamgin Setāreh 1:0

84e minuut.
Muqimi rent richting de bal. Muqimi passt de bal met de wreef. Azizi probeert de bal met de borst te controleren. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na`imi geeft een lange en hoge pass. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shirazi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 54%, Ghamgin Setāreh 46%.
PERSPOLISfc - Ghamgin Setāreh 1:0