Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Barf Del-farib Daryā
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bagheri rent richting de bal. El Habend Foqui verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Habend Foqui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trazanieri neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Barf - Del-farib Daryā 0:1

6e minuut.
Rahman probeert naar een medespeler te passen. El Habend Foqui rent richting de bal. El Habend Foqui passt de bal met de wreef. Bagheri is nu in balbezit. Bagheri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Salim kopt de bal weg. Frabianeri heeft problemen om de bal te vangen. Ghurani is nu in balbezit. Frabianeri onderschept slim de pass. Frabianeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pakravan probeert naar een medespeler te passen. El-Padiari is nu in balbezit. El-Padiari geeft de bal voor. Daar is Fahandizh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahandizh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh schiet op doel. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Barf 67%, Del-farib Daryā 33%.
AS Barf - Del-farib Daryā 0:1

50e minuut.
Kazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimi passt de bal met de wreef. Joman rent richting de bal. Ghurani is nu in balbezit. Ghurani haalt uit met een fantastische trap. Attayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim haalt uit met een fantastische trap. Jahanpur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Barf - Del-farib Daryā 1:1

64e minuut.
Ghurani passt de bal met de wreef. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri draait met de bal, schiet en ... Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh passt de bal met de wreef. Sellimi rent richting de bal. Bagheri onderschept slim de pass. Bagheri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trazanieri rent richting de bal. Bagheri rent richting de bal. El-Padiari is nu in balbezit. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Barf 73%, Del-farib Daryā 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Barf - Del-farib Daryā 1:1