Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behtar Gorbeh ESTEGHLAL.AJ
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Rafigdoost rent richting de bal. Rafigdoost haalt uit met een fantastische trap. Homayoun kopt de bal weg. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah schiet op doel. Rouissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Atachi onderschept slim de pass. Atachi met een sublieme pass. Musavi heeft problemen om de bal te vangen. Musavi geeft een lange en hoge pass. El-Jurowani controleert de bal met de borst. Boughanmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rahimi onderschept slim de pass. Nefci rent richting de bal. Rahimi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani geeft een hoge lob. Boughanmi bokst de bal weg. Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - ESTEGHLAL.AJ 1:0

45e minuut.
Ibn-Latif geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahimi met een snelle inworp. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 51%, ESTEGHLAL.AJ 49%.
Behtar Gorbeh - ESTEGHLAL.AJ 1:0

60e minuut.
Tabet passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahimi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tebet raakt geblesseerd tijdens het duel. Nefci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rafigdoost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafigdoost geeft een hoge lob. Homayoun heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nefci geeft een hoge lob. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun geeft een hoge lob. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 49%, ESTEGHLAL.AJ 51%.
Behtar Gorbeh - ESTEGHLAL.AJ 1:0