Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Asbāb-bāzi Sepahan Tārikh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Siamiadi geeft een hoge lob. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki verovert de bal door een tackle van achteren. Nirumand rent richting de bal. Nirumand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fekih geeft een hoge lob. Khatami geeft een hoge lob. Daar is Fekih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allagui is nu in balbezit. Allagui schiet op doel. Shafaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtaz rent richting de bal. Mumtaz passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Asbāb-bāzi - Sepahan Tārikh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Asbāb-bāzi 43%, Sepahan Tārikh 57%.
Gerān Asbāb-bāzi - Sepahan Tārikh 0:1

48e minuut.
Allagui passt de bal zonder na te denken. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nirumand onderschept slim de pass. Nirumand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gerān Asbāb-bāzi - Sepahan Tārikh 1:1

52e minuut.
Jafari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is El Hadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabatabai is nu in balbezit. Tabatabai draait met de bal, schiet en ... Sanjabi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Asbāb-bāzi - Sepahan Tārikh 1:2

53e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani verovert de bal door een tackle van achteren. Mehani passt de bal zonder na te denken. Allagui rent richting de bal. Allagui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Benmbarek geeft een hoge lob. Inworp. Qashqai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nirumand is nu in balbezit. Nirumand geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ben Slimane met een sublieme pass. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja rent richting de bal. El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jafari met de inworp. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Tabatabai is nu in balbezit. Tabatabai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jafari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mumtaz is nu in balbezit. Mumtaz speelt de bal door. Tabatabai is nu in balbezit. Tabatabai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Asbāb-bāzi 58%, Sepahan Tārikh 42%.
Gerān Asbāb-bāzi - Sepahan Tārikh 1:2