Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib Daryā Del-farib āhang-hāye
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi geeft de bal voor. Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Bazargan rent richting de bal. Bazargan draait met de bal, schiet en ... Jahanpur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

7e minuut.
El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Bagheri rent richting de bal. Bagheri schiet op doel. Essaifi heeft problemen om de bal te vangen. Ettayeb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Del-farib āhang-hāye 1:0

16e minuut.
Ghurani onderschept slim de pass. Ghurani passt de bal met de wreef. Bagheri is nu in balbezit. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Del-farib āhang-hāye 2:0

25e minuut.
Benarouche is nu in balbezit. Benarouche passt de bal in één keer door. Ghurani met een sublieme pass. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
El-Suleiman speelt de bal door. Driedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Driedi met een sublieme pass. Bagheri rent richting de bal. Bagheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche probeert naar een medespeler te passen. Atachi is nu in balbezit. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Trazanieri schiet op doel. Ettayeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 40%, Del-farib āhang-hāye 60%.
Del-farib Daryā - Del-farib āhang-hāye 2:0

64e minuut.
Bagheri rent richting de bal. Essaifi is nu in balbezit. Bagheri onderschept slim de pass. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Atachi is nu in balbezit. El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman passt de bal met de wreef. Bagheri is nu in balbezit. Bagheri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Del-farib āhang-hāye 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 46%, Del-farib āhang-hāye 54%.
Del-farib Daryā - Del-farib āhang-hāye 3:0