Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepahan Tārikh Jadid Shir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Suleiman rent richting de bal. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati passt de bal in één keer door. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman is nu in balbezit. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Yaseen rent richting de bal. El-Jurowani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amuzgar. Amuzgar krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Amuzgar rent richting de bal. El-Jurowani rent richting de bal. Neagone is nu in balbezit. El-Jurowani onderschept slim de pass. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 57%, Jadid Shir 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sepahan Tārikh - Jadid Shir 0:0

63e minuut.
Ben Slimane passt de bal zonder na te denken. Amuzgar rent richting de bal. Amuzgar passt de bal met de wreef. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fellatah is nu in balbezit. Fellatah passt de bal zonder na te denken. Fekih rent richting de bal. Fekih geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fekih de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 46%, Jadid Shir 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sepahan Tārikh - Jadid Shir 0:0