Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadid Doshman AS Barf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani met een sublieme pass. Mehr rent richting de bal. Mehr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Doshman - AS Barf 1:0

24e minuut.
Ebtehaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani met een sublieme pass. Daar is Mehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Abu-Yassen probeert naar een medespeler te passen. Salim probeert de bal aan de voet te houden. Eftekhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri onderschept slim de pass. Frabianeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Machardiegui speelt de bal door. Mahdavi-Kia rent richting de bal. Mahdavi-Kia geeft een lange en hoge pass. Hathazari probeert de bal met de borst te controleren. Hathazari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Doshman 53%, AS Barf 47%.
Jadid Doshman - AS Barf 1:0

51e minuut.
Kazemi geeft de bal voor. Mahallati met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Salim de bal onder controle te krijgen. Mehr rent richting de bal. Mehr schiet op doel. Attayer bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Mehr is nu in balbezit. Mehr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Eftekhari met een sublieme pass. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui probeert naar een medespeler te passen. Lavassaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavassaney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadid Doshman - AS Barf 1:1

75e minuut.
Abu-Yassen geeft een hoge lob. Attayer speelt de bal door. Eftekhari geeft een hoge lob. Mehr rent richting de bal. Mehr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Doshman 31%, AS Barf 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadid Doshman - AS Barf 1:1