Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadid Shir Behtar Gorbeh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel maakt een afschuwelijke overtreding. Tabet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Al-Quarani rent richting de bal. Javadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi is nu in balbezit. Atachi draait met de bal, schiet en ... Norouzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Shir - Behtar Gorbeh 0:1

35e minuut.
Kaleel heeft problemen om de bal te vangen. Tabet is nu in balbezit. Kaleel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaleel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani geeft de bal voor. Klungelig pakt Majidi de bal. Musavi rent richting de bal. Musavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Benhalimaya trapt de bal weg van het doel. Kaleel kopt de bal weg. Klungelig pakt Homayoun de bal. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Shir 58%, Behtar Gorbeh 42%.
Jadid Shir - Behtar Gorbeh 0:1

48e minuut.
Kaleel probeert de bal aan de voet te houden. Fellatah rent richting de bal. Tabet begaat een overtreding. Tabet krijgt een gele kaart. Fellatah raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaleel komt bij de bal en schiet. Rouissi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadid Shir - Behtar Gorbeh 1:1

55e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Firyabi verovert de bal door een tackle van achteren. Firyabi met een sublieme pass. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Khatami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabet rent richting de bal. Kaleel begaat een overtreding. Kaleel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Firyabi geeft de bal voor. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani speelt de bal door. Atachi rent richting de bal. Atachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Shir 45%, Behtar Gorbeh 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadid Shir - Behtar Gorbeh 1:1