Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK_DRAGON FC Advi-yeh Parvāneh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Slimane met de inworp. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman rent richting de bal. Joman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Joman neemt zijn aanloop. El-Padiari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK_DRAGON FC - Advi-yeh Parvāneh 1:0

24e minuut.
Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kassem de bal. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ben Slimane met de inworp. Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyahni probeert naar een medespeler te passen. Amini is nu in balbezit. Amini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asgari alam trapt de bal weg van het doel. Reyahni kopt de bal weg. Amini is nu in balbezit. Amini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK_DRAGON FC 61%, Advi-yeh Parvāneh 39%.
BLACK_DRAGON FC - Advi-yeh Parvāneh 1:0

50e minuut.
Sabet Sabiri passt de bal zonder na te denken. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane geeft de bal voor. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Abdeli Osmani de bal onder controle te krijgen. Sabet Sabiri rent richting de bal. Sabet Sabiri geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis geeft een hoge lob. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel. El-Padiari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK_DRAGON FC 39%, Advi-yeh Parvāneh 61%.
BLACK_DRAGON FC - Advi-yeh Parvāneh 1:0