Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nādān Shāh Basteh Barf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Vobo geeft de bal voor. Davisadr rent richting de bal. Al-Dosary onderschept slim de pass. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nādān Shāh - Basteh Barf 1:0

25e minuut.
Davisadr speelt de bal door. Jayhoon rent richting de bal. Jayhoon passt de bal met de wreef. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eftekhari speelt de bal door. Jayhoon is nu in balbezit. Jayhoon probeert naar een medespeler te passen. Rifa is nu in balbezit. Rifa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nādān Shāh - Basteh Barf 1:1

28e minuut.
Hakala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakhtavar komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Shariat probeert naar een medespeler te passen. Ghadbhum rent richting de bal. Ouertuni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ouertuni krijgt een gele kaart. Ouertuni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nafarzani komt het veld opgelopen. Ghadbhum legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rifa kopt de bal weg. Nafarzani heeft problemen om de bal te vangen. Ghadbhum speelt de bal door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
El Hadden kan de bal niet met de borst controleren. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Hadden. El Hadden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Shāh 43%, Basteh Barf 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nādān Shāh - Basteh Barf 1:1

66e minuut.
Yaqtin passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum met een sublieme pass. Keren is nu in balbezit. Keren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nādān Shāh - Basteh Barf 2:1

73e minuut.
Vobo met de inworp. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafarzani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghadbhum wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ghadbhum kan niet meer verder spelen. Mahmudi komt het veld opgelopen. Keren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nādān Shāh - Basteh Barf 3:1

75e minuut.
Keren heeft problemen om de bal te vangen. Mahmudi is nu in balbezit. Keren is nu in balbezit. Mahmudi rent richting de bal. Mahmudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Shāh 42%, Basteh Barf 58%.
Nādān Shāh - Basteh Barf 3:1