Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Advi-yeh Hich Sangin Yakh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bihmardi geeft de bal voor. Rabani is nu in balbezit. Siyavushi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siyavushi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mustafa rent richting de bal. Fahradi onderschept slim de pass. Fahradi passt de bal zonder na te denken. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rabani kopt de bal weg. Fahradi met een sublieme pass. Bihmardi rent richting de bal. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma schiet op doel. Benhaim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Elabasaniri met een sublieme pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri probeert naar een medespeler te passen. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Hich 39%, Sangin Yakh 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Advi-yeh Hich - Sangin Yakh 0:0

51e minuut.
Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi passt de bal zonder na te denken. Rabani heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ... Baraheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Siyavushi de bal. Rabani is nu in balbezit. Siyavushi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rabani kan niet meer verder spelen. Amirsadeghi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ibn-Seif rent richting de bal. Jayhoon is nu in balbezit. Ibn-Seif onderschept slim de pass. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Hich - Sangin Yakh 0:1

80e minuut.
Amirsadeghi onderschept slim de pass. Hejazi heeft problemen om de bal te vangen. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hejazi geeft een lange en hoge pass. Siyavushi rent richting de bal. Fahradi begaat een overtreding. Siyavushi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siyavushi kan niet meer verder spelen. Haj-Saleh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Hich 49%, Sangin Yakh 51%.
Advi-yeh Hich - Sangin Yakh 0:1