Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozorg Anghosht BLACK_DRAGON FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten matig
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Reis kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er-Rai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titsi rent richting de bal. Titsi geeft de bal voor. Mhadmi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Titsi zal de hoekschop nemen. Shirazi springt en kopt de bal. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - BLACK_DRAGON FC 1:0

17e minuut.
El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani speelt de bal door. Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Teymourtash bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rais. Teymourtash raakt geblesseerd tijdens het duel. Teymourtash zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haj-Saleh is nu in balbezit. Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj schiet op doel. Mhadmi bokst de bal weg.

22e minuut.
Dalvand met een harde bal richting middenveld. Khuzayn is nu in balbezit. Khuzayn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haj-Saleh de bal. Haj-Saleh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 35%, BLACK_DRAGON FC 65%.
Bozorg Anghosht - BLACK_DRAGON FC 1:0

49e minuut.
Sabet Sabiri is nu in balbezit. Haj-Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. Ebtehaj is nu in balbezit. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh is nu in balbezit. Sabet Sabiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haj-Saleh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khuzayn komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Joman met een sublieme pass. Hazalija rent richting de bal. Bouzaiemi onderschept slim de pass. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozorg Anghosht - BLACK_DRAGON FC 1:1

80e minuut.
Mhadmi trapt de bal weg. Shirazi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Jurowani. El-Jurowani krijgt een gele kaart. Shirazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ouhssine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Titsi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Joman is nu in balbezit. Hazalija begaat een overtreding. Joman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Asgari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dalvand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - BLACK_DRAGON FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 47%, BLACK_DRAGON FC 53%.
Bozorg Anghosht - BLACK_DRAGON FC 1:2