Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Tārikh Rowshan Miveh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Shirazi onderschept slim de pass. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Diba rent richting de bal. Diba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Chouchane is nu in balbezit. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Muthanna rent richting de bal. Mahallati verovert de bal door een tackle van achteren. Mahallati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shirazi geeft een hoge lob. Jayhoon kopt de bal weg. Klungelig pakt Ouhssine de bal. Diba is nu in balbezit. Diba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Tārikh - Rowshan Miveh 0:1

25e minuut.
Hamdan geeft een lange en hoge pass. Muthanna kopt de bal weg. Keshuapad rent richting de bal. Asgapur verovert de bal door een tackle van achteren. Asgapur geeft een lange en hoge pass. Elabasaniri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elabasaniri speelt de bal door. Ouhssine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahmi. Fahmi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Amirsadeghi verovert de bal door een tackle van achteren. Amirsadeghi met een sublieme pass. Keshuapad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Tārikh - Rowshan Miveh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Tārikh 43%, Rowshan Miveh 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Tārikh - Rowshan Miveh 1:1

58e minuut.
Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffadillah met een sublieme pass. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane passt de bal in één keer door. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati draait met de bal, schiet en ... Elabasaniri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Amirsadeghi onderschept slim de pass. Amirsadeghi geeft de bal voor. Amir rent richting de bal. Mahallati verovert de bal door een tackle van achteren. Mahallati haalt uit met een fantastische trap. Elabasaniri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Tārikh - Rowshan Miveh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Tārikh 38%, Rowshan Miveh 62%.
Bad Tārikh - Rowshan Miveh 2:1