Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basteh Barf Advi-yeh Hich
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nafarzani heeft problemen om de bal te vangen. Fahradi is nu in balbezit. Fahradi passt de bal zonder na te denken. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hejazi met een sublieme pass. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden speelt de bal door. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
El Hadden geeft een hoge lob. Jayhoon is nu in balbezit. Rifa rent richting de bal. Jayhoon rent richting de bal. Jayhoon haalt uit met een fantastische trap. Baraheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi is nu in balbezit. Davisadr maakt een afschuwelijke overtreding. Davisadr krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tibi met een harde bal richting middenveld. Jayhoon kopt de bal weg. Jayhoon heeft problemen om de bal te vangen. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Amirsadeghi geeft de bal voor. Yaqtin geeft de bal voor. Rifa kopt de bal weg. Jayhoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Barf 56%, Advi-yeh Hich 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basteh Barf - Advi-yeh Hich 0:0

46e minuut.
Fahradi met een sublieme pass. Klungelig pakt Fekhma de bal. Jayhoon is nu in balbezit. Jayhoon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tazi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elabasaniri met de inworp. Fahradi controleert de bal met de borst. Fahradi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jayhoon rent richting de bal. Rifa rent richting de bal. Jayhoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon haalt uit met een fantastische trap. Baraheri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Barf - Advi-yeh Hich 1:0

71e minuut.
El Hadden heeft problemen om de bal te vangen. Fekhma rent richting de bal. El Hadden onderschept slim de pass. El Hadden geeft een lange en hoge pass. Rifa springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baraheri met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hejazi de bal. Jayhoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nafarzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafarzani geeft een hoge lob. Davisadr rent richting de bal. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Barf 61%, Advi-yeh Hich 39%.
Basteh Barf - Advi-yeh Hich 1:0