Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Advi-yeh Hich Rowshan Miveh
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Hejazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudi met een sublieme pass. Diba is nu in balbezit. Diba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mualimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mualimi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi draait met de bal, schiet en ... Elabasaniri bokst de bal weg.

23e minuut.
Jayhoon is nu in balbezit. Jayhoon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keshuapad met de inworp. Mahmudi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diba is nu in balbezit. Diba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Razmara de bal onder controle te krijgen. Baraheri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Hich - Rowshan Miveh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Hich 51%, Rowshan Miveh 49%.
Advi-yeh Hich - Rowshan Miveh 0:1

58e minuut.
Mahmudi passt de bal met de wreef. Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba passt de bal in één keer door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Advi-yeh Hich - Rowshan Miveh 0:2

90e minuut.
Shirazi passt de bal zonder na te denken. Mualimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mualimi probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Advi-yeh Hich 66%, Rowshan Miveh 34%.
Advi-yeh Hich - Rowshan Miveh 0:2