Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Miveh Bad Halqeh
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubane de bal onder controle te krijgen. Al-Dosary speelt de bal door. Meshkat rent richting de bal. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Atamari rent richting de bal. Atamari passt de bal in één keer door. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary draait met de bal, schiet en ... Meshkat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Meshkat rent richting de bal. Limbuwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat onderschept slim de pass. Meshkat draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
El-Chamadi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mudakar met de inworp. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bakhtiar rent richting de bal. Kubane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane geeft een hoge lob. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. Allagui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Al-Doleh geeft een lange en hoge pass. Limbuwala heeft problemen om de bal te vangen. Khanlary rent richting de bal. Khanlary draait met de bal, schiet en ... Daar is Kaleel Hajjaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Chamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 36%, Bad Halqeh 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tārik Miveh - Bad Halqeh 0:0

57e minuut.
Asgari heeft problemen om de bal te vangen. Kanzani rent richting de bal. Neagone begaat een overtreding. Neagone krijgt een gele kaart. Kanzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubane wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Asgari geeft een hoge lob. Al-Dosary kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaleel Hajjaji de bal. Khanlary onderschept slim de pass. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - Bad Halqeh 1:0

89e minuut.
Atamari kopt de bal weg. Khanlary is nu in balbezit. Nakisa begaat een overtreding. Khanlary is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neagone komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 27%, Bad Halqeh 73%.
Tārik Miveh - Bad Halqeh 1:0