Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Simorgh hamlet
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Essaifi geeft de bal voor. Inworp. Roohizadegan met een snelle inworp. Er-Rihani geeft de bal voor. Fahandizh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Fahradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awji bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumijel begaat een overtreding. Boumijel krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Er-Rihani passt de bal met de wreef. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... Ouertuni probeert de bal aan de voet te houden. Hanzali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - hamlet 0:1

21e minuut.
Mudakar is nu in balbezit. Mudakar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Diba de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Awji onderschept slim de pass. Awji passt de bal met de wreef. Roohizadegan rent richting de bal. Roohizadegan haalt uit met een fantastische trap. Shariat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obeid met een sublieme pass. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mhadmi zijn tegenspeler op de grond. Mhadmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 58%, hamlet 42%.
FC Simorgh - hamlet 0:1

57e minuut.
Fahandizh rent richting de bal. Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rihani verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rihani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - hamlet 0:2

64e minuut.
Fahandizh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubeen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ouertuni de bal onder controle te krijgen. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tonati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salim Mustafa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Er-Rihani passt de bal zonder na te denken. Fahandizh is nu in balbezit. Neagone rent richting de bal. Fahandizh onderschept slim de pass. Fahandizh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Salim Mustafa kopt de bal weg. Awji rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubeen. Rubeen krijgt een gele kaart. Awji raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Awji kan niet meer verder spelen. Jahanpur komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mudakar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diba met de inworp. Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahradi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi geeft de bal voor. Jahanpur heeft problemen om de bal te vangen. Roohizadegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roohizadegan schiet op doel. Shariat bokst de bal weg.

89e minuut.
Musavi rent richting de bal. Musavi geeft de bal voor. Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fahandizh de bal. Fahandizh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - hamlet 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 39%, hamlet 61%.
FC Simorgh - hamlet 0:3