Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolice iran Jadid Rāh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tabut rent richting de bal. Bagheri is nu in balbezit. Tabut begaat een overtreding. Bagheri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bagheri kan niet meer verder spelen. Al-Dosary komt het veld opgelopen.

10e minuut.
El Khalifa met de inworp. Atamari probeert naar een medespeler te passen. Abdelmajid is nu in balbezit. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Alam geeft de bal voor. Inworp. Dhif met een snelle inworp. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
El Khalifa geeft een hoge lob. Abdelmajid probeert de bal met de borst te controleren. Izadi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Machranai de bal onder controle te krijgen. Machranai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolice iran 65%, Jadid Rāh 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perspolice iran - Jadid Rāh 0:0

58e minuut.
Ishraqi passt de bal in één keer door. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishraqi is nu in balbezit. Ishraqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zafajar trapt de bal weg van het doel. Al-Dosary kopt de bal weg. Daar is El-Akil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Akil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolice iran 33%, Jadid Rāh 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perspolice iran - Jadid Rāh 0:0