Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arian1387 ramin fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Talavi geeft de bal voor. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi maakt een afschuwelijke overtreding. Talebi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja passt de bal in één keer door. Rubeen rent richting de bal. Talebi onderschept slim de pass. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr is nu in balbezit. Mehr haalt uit met een fantastische trap. Hammadou bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Mumtazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Doleh is nu in balbezit. Mumtazi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Al-Doleh raakt geblesseerd tijdens het duel. Jait zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hammadou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arian1387 - ramin fc 0:1

24e minuut.
Jait speelt de bal door. Inworp. Kalabane met een snelle inworp. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Maliba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rihmaian speelt de bal door. Nisawi is nu in balbezit. Vobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vobo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait geeft de bal voor. Lahcen kopt de bal weg. Al-Doleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Doleh draait met de bal, schiet en ... Hammadou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arian1387 46%, ramin fc 54%.
Arian1387 - ramin fc 0:1

46e minuut.
Rubeen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kazemi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Talavi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suleiman komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ettayamar rent richting de bal. Khadim verovert de bal door een tackle van achteren. Khadim passt de bal in één keer door. Talebi is nu in balbezit. Talebi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arian1387 47%, ramin fc 53%.
Arian1387 - ramin fc 0:1